Butikssäljare till Koberg Vilt – Gåsevadholms Viltbutik

Koberg Vilt söker butikssäljare till viltbutiken vid Gåsevadholms slott i Kungsbacka.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av butiksarbete och försäljning. Meriterande är också om du har viss kunskap om vilt som livsmedel då vi i huvudsak erbjuder våra kunder fryst viltkött och rökt förädlat vilt.

För oss är det viktigt att ge våra kunder den allra bästa servicen. Du bör därför vara utåtriktad, ha en positiv inställning och bidra till en god atmosfär såväl bland kunder som kollegor. Du är van att arbeta självständigt.

Vi erbjuder dig en allmän visstidsanställning, arbetstid vid behov fredagar 11.30-17.30 samt lördagar 9.30-14.30. Möjlighet till extraarbete vid marknader och mässor m.m.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 30 april 2022.

CV och personligt brev till:
kobergvilt@koberg.se
Ämne: Gåsevadholms Viltbutik

Koberg söker förman till ett helt nybyggt slaktsvinsstall 

Var med och utveckla Sveriges modernaste slaktsvinsstall.  Kobergs egendom, belägen mellan Alingsås och Trollhättan startar en grisuppfödning i helt nybyggda stallar. Produktionsstart är planerad till slutet av oktober 2022. Stallarna är designade med modern teknik för att ge den bästa djuromsorg och en optimal arbetsmiljö. Exempelvis återvinning av värme från gödsel, automatisk halmning samt vändbar ventilation för att göra det lätt att driva grisarna. Varje vecka sätts det in ca 700 grisar som levereras från en och samma smågrisleverantör, totala antalet platser är 10.500. 

Vi söker nu dig som vill vara med från start! Tjänsten som förman innefattar ett stort ansvar för produktion och övrig personal! Självklart har du ett brinnande intresse för djur och erfarenhet av djurhantering. Vi ser också att du har stort intresse för foder då du även kommer ha ansvar för den egna fodertillverkningen på anläggningen. 

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av djurskötsel och personalledning och som är redo för en ny spännande utmaning! Du har god initiativförmåga, är lyhörd och intresserad av vad som händer i vår närhet men också i omvärlden. 

Tillträde
Datum för tillträde är planerat till 15 september 2022. Månadslön enligt avtal. Helgtjänstgöring enligt rullande schema. Provanställning 6 månader tillämpas.
Möjlighet till boende på gården finns. 

Välkommen med ansökan till: carl-otto@koberg.se
Sista ansökan 10 maj 2022, urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan göras innan ansökningstiden gått ut. 

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Carl-Otto Swartz 0705 510 021
Jonas Lindgren 0703 944 438 

JS-7